Karadeniz Ereğli Belediyesi, ilk kez gerçekleştirilen bir organizasyona imza atarak 2009 Yılında Belediye Sevgi Barış Dostluk Düğün Salonu´nda evlenen çiftlerin katılımı ile gece düzenledi.
Tamamen sponsorların katkıları ile organize edilen geceye Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, gecede yaptığı konuşmasında çiftlere ömür boyu mutluluklar dilerken, “Belediye olarak; gerek hizmetlerimiz anlamında gerekse sosyal ve kültürel etkinlikler anlamında hep ilkleri yapmak için çaba gösteriyoruz. Bugün Belediye düğün salonumuzda 2009 Yılında evlenen çiftlerimizle bir araya gelip bir kaynaşma gecesi düzenleyelim istedik. Bu güzel gecenin hazırlanmasına emek veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu gece tamamen sponsorların katkıları ile düzenleniyor. 2009 yılında düğün salonumuzda 142 çifti evlendirdik. Çiftlerimizin yaklaşık 80 tanesi şehirdışında ve yurt dışında. Sizlere iyi günde kötü günde bir ömür boyu mutluluklar diliyorum." dedi.
Başkan Posbıyık daha sonda çiftlere çeşitli hediyeler vererek mutluluklar diledi. Gece şarkı ve türkülerin yanısıra Belediye Folklor Ekibinin gösterileriyle coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. |