Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO)´nca düzenlenen toplantıda açılış konuşması yapan TSO Meclis Başkanı Zeki Us, ekonomik krizin Ereğli´yi derinden etkilediğini söyledi. Us, toplantıya destek verenlere teşekkür etti.
Zonguldak Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Hayriye Göktaş, sinevizyon eşliğindeki sunumunda teşvik sisteminin bölgesel gelişmişlik farklarını azaltma, yabancı yatırımı arttırma ve sektörel kümelenmeyi arttırma amacıyla oluşturulduğunu dile getirdi.
Teşvik belgesi, başvuru koşulları, gerekli belgeler konularını anlatan Göktaş, Zonguldak´ın da içinde bulunduğu 3. bölgede desteklenecek yatırımlar konusunda bilgi verdi.
Zonguldak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Şube Başkanı Zeki Dirlik de toplantıda bir sunum yaptı.
Toplantıya Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Ereğli Şube Başkanı Faruk Yazıcı, bazı meslek ve sivil toplum örgütü temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve işadamları katıldı. |