|
|
|
07 Eylül 2010
| O Yorum |
| Zonguldak ve Ereğli Halkının Ramazan Bayramını kutluyorum. |
| Zonguldak Süper Amatör Futbol Ligi takımlarından Karadenizsporun 2.başkanı Muammer Baloğlu,Ramazan Bayramı ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı. |
|
| |
| Kaynak: Ereglideyasam.com |
| |
|
Bu haberi paylaş |
| |
Toplumsal yaşamımızda önemli yeri olan, bizlere tarifsiz güzel duygular yaşatan Ramazan Bayramı´nı hep birlikte karşılamanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz.
Bayramlar yaşama sevincini canlı tutmasının yanı sıra insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının arttığı, güzel duyguların içtenlikle paylaşıldığı ve insanların birbirlerine daha çok özen gösterdiği özel günlerdir. Bu yönüyle insanları kaygılardan uzaklaştırmakta, toplumsal yaşamda yardımlaşma ve dayanışmanın gerekliliğini anımsatmaktadır.
Bayramlar, bireyleri aynı düşünce ve değerlerde buluşturmakta, gönülleri yakınlaştırarak, kişisel çekişmelerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine olanak sağlamaktadır.
Bayramların bütün dünyada süre giden kavgalara, çatışma ve kırgınlıklara ilaç olmasını diliyor, ZONGULDAK VE EREĞLİ Halkı´nın Ramazan Bayramını kutluyorum. |
| |
|
| |
|