|
|
|
19 Ekim 2010
| O Yorum |
| 80 ülke bu reklam filmini konuşacak |
| Merakla beklenen THY reklamı vizyona giriyor. Manchester United´lı futbolcuların boy gösterdiği filmin çekimleri tamamlandı. Türk Hava Yollarının (THY), sponsoru olduğu Manchester United futbol kulübünün yıldız oyuncuları ile çektiği reklam filmi, yarın uluslararası televizyon kanallarının ardından THY´nin uçtuğu 80 ülkede gösterime girecek. |
|
| |
| Haberin devamı internethaber internet sitesinde..
|
| |
|
Bu haberi paylaş |
| |
ŞÖHRETLER KARMASI
THY´den yapılan açıklamaya göre, dünyada 80 ülkede gösterilecek yeni reklam filminde, dünya futbolunun efsanevi takımlarından Manchester United´in Wayne Rooney, Dimitar Berbatov, Patrice Evra, Rafael, Fabio ve Paul Scholes´in de aralarında bulunduğu futbol yıldızları bir yandan uçakta maç yaparken bir yandan da THY´nin yeni business class konseptinin keyfini çıkardı.
Gökyüzünde maç için kamera karşısına geçen bir diğer önemli isim de 17 yıl Manchester United forması ile top koşturan efsanevi futbolcu Sir Bobby Charlton oldu. Sir Charlton, filmin sürpriz finalinde genç kuşak ile birlikte rol aldı.
|
| |
|
| |
|